08.08.2017
ESL Benelux Championship Winter Editie
Hoewel de zomer nog in volle gang is, staat een nieuwe ESL Benelux Championship Winter editie voor de deur! Kijk hier voor het laatste nieuws.

Meld je nu aan voor de ESL Benelux Winter Championship 2017 qualifiers!

Het is weer zover! Op 21 augustus starten de qualifiers voor het ESL Benelux Winter Championship 2017. In het vierde seizoen zullen de beste gamers van de Benelux strijden om een totale prijzenpot van maar liefst €18.250. Deze editie zal Rocket League toegevoegd worden als vierde game!

Denk jij dat je je kunt meten met de allerbeste teams en spelers van de Benelux? Strijd dan in teamverband voor de titel ‘Best of Benelux’ in Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends of Rocket League, of ga voor de individuele titel in Hearthstone. Ben jij onze nieuwe kampioen en vergaar jij eeuwige roem? Zorg er dan voor dat je je vandaag nog inschrijft!

Vanaf maandag 21 augustus zullen er in totaal vier qualifiers plaatsvinden per game. Van elke qualifier zullen er vier teams doorgaan naar de play-offs. Na deze play-offs zullen er vier teams overblijven. Zij zullen het uiteindelijk opnemen tegen de nummers vijf tot en met acht van het vorige (Summer) seizoen en strijden voor een spot in de ESL Benelux Winter Championship 2017 groepsfase. De nummers één tot en met vier zijn direct geplaatst voor de groepsfase.

Schrijf je hieronder in voor jouw favoriete game:
Counter-Strike: Global Offensive
Rocket League
League of Legends
Hearthstone

Meer informatie en exacte speeldata zijn te vinden op de specifieke gamepagina's. 
Volg onze socials om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Instagram
Facebook
Twitter