WORLD CHAMPIONSHIP
GANJARAN TERKUMPUL SEBANYAK $1 JUTA JERMAN - OKTOBER 2019

Clash_WorldChampionship_Logo

KEJUARAAN DUNIA CLASH OF CLANS OLEH ESL

Enam bulan pertandingan Clash of Clans yang penuh aksi menanti! Menampilkan format 5v5 terbaharu dan hadiah kemenangan berjumlah 1 juta USD. Saksikan kemunculan juara baharu dan kejatuhan penyandang dalam Kejuaraan Dunia Clash of Clans terbaharu!

Giliran Anda Untuk Mencapai Kegemilangan, ketua!

Kumpulkan puak anda dan sedia untuk bertarung di pentas dunia! Terdapat dua laluan berbeza untuk ke Kejuaraan Dunia:

 - Pra-kelayakan dalam permainan - kunjungi ruangan forum Clash of Clans untuk maklumat lanjut!

- Pra-kelayakan ESL Play - sertai perlawanan untuk mengetahui lebih lanjut dan mendaftar!

Perlawanan kelayakan pusingan pertama akan bermula pada hari Jumaat, 1 Mac 2019 di mana perlawanan pertama daripada enam pusingan pra-kelayakan dibuka kepada umum. Hanya lapan pasukan teratas, empat pasukan daripada Liga Clan War dan empat pasukan daripada ESL Play akan berpeluang untuk menyertai pusingan kelayakan secara bulanan luar talian yang bakal diadakan di Katowice, Poland.

Jika puak anda berjaya di Katowice, perjalanan anda seterusnya akan membawa anda ke ESL One yang terkemuka di Jerman. ESL One akan menampilkan enam pasukan daripada pusingan kelayakan di Katowice serta tambahan dua pasukan komuniti terpilih.

Pasukan yang berkelayakan

Tribe Gaming

Team Queso

Vatang

QueeN Walkers

MCES

Shen Zhou

Saksikan Kejohanan Dunia Clash of Clans di ESL One Hamburg 2019

Arena Barclaycard Hamburg 25-27.10.2019

Jika anda seorang peminat Clash of Clans kompetitif, Hamburg akan menjadi destinasi anda seterusnya! Dari 25 hingga 27 Oktober, anda boleh menikmati pemain terbaik dari Clash of Clans World Championship yang berjuang untuk bergelar johan di ESL One Hamburg 2019 di ARENA BARCLAYCARD Hamburg!

Selama tiga hari itu, enam pasukan terbaik dari pusingan kelayakan Clash of Clans World Championship kami, serta dua pasukan yang dipilih oleh komuniti, akan bersaing untuk mengambil takhta dalam kejohanan penyingkiran tunggal yang sangat sukar ini untuk menentukan Juara Dunia yang pertama! Peminat yang menghadiri acara ini juga berpeluang untuk bertemu dengan 70 orang Clash of Clans influencers dan juga ahli komuniti yang lebih terkenal.

Sertai kami untuk meraikan orang-orang yang mencapai gelaran selepas lebih dari setengah tahun pertandingan dan nikmati tiga hari penuh dengan e-sukan Clash of Clans dan banyak lagi!

Kejohanan akan datang

Date Time Name
{{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"EEE, MMM dd"}} {{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"HH:mm"}} {{contestant.name.short | removepart:'Clash of Clans 5on5'}}
Date Time Name
{{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"EEE, MMM dd"}} {{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"HH:mm"}} {{contestant.name.short | removepart:'Clash of Clans 5on5 '}}

VIDEO

PUSINGAN KELAYAKAN BULAN TERAKHIR

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

LAST MONTH VODS

Mahu ketahui lebih lanjut tentang Clash of Clans?

CONTACT US:

ms_MYMalay
en_USEnglish zh_CNChinese (China) zh_HKChinese (Hong Kong) jaJapanese ko_KRKorean thThai id_IDIndonesian arArabic fa_IRPersian de_DEGerman es_ESSpanish pt_BRPortuguese it_ITItalian ru_RURussian tr_TRTurkish nl_NLDutch fiFinnish fr_FRFrench ms_MYMalay
X