WORLD CHAMPIONSHIP
PRIJZENPOT VAN 1 MILJOEN DOLLAR DUITSLAND - OKTOBER 2019

Clash_WorldChampionship_Logo

CLASH Of CLANS WORLD CHAMPIONSHIP DOOR ESL

Zes maanden durende Clash of Clans-competitie wacht op je! Met een gloednieuw 5v5-formaat en 1 miljoen USD aan prijzengeld. Zie nieuwe kampioenen opkomen en titanen vallen in een gloednieuwe Clash of Clans World Championship!

Het is jouw tijd om te schitteren, baas!

Verzamel je clan en bereid je voor op de strijd op het wereldtoneel! Er zijn twee verschillende wegen naar de Wereldkampioenschappen:

 - De in-game pre-kwalificatie - ga naar de Clash of Clans-forums voor meer details!

- ESL Pre-kwalificatie spelen - begin een wedstrijd om meer te leren en aan te melden!

De eerste ronde van de kwalificatiewedstrijden start op vrijdag 1 maart 2019, waarbij de eerste van de zes pre-kwalificatierondes voor iedereen open is. Alleen de beste acht teams, vier van de in-game Clan War Leagues en vier van ESL Play, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de maandelijkse offline kwalificatie die plaatsvindt in Katowice, Polen

Als jouw clan in Katowice de overwinning behaalt, zal jouw reis je meenemen naar de legendarische ESL One in Duitsland. ESL One zal in totaal zes teams uit de Katowice-kwalificatiewedstrijden en nog eens twee favoriete wildcards van de community bevatten.

Wedstrijd

Gekwalificeerde teams

Tribe Gaming

Team Queso

Vatang

QueeN Walkers

MCES

Shen Zhou

Wees getuige van de Clash of Clans wereldkampioenschap op ESL One Hamburg 2019.

Barclaycard Arena Hamburg 25-27.10.2019

Als u een fan bent van de concurrerende Clash of Clans, zal Hamburg uw volgende bestemming zijn! Van 25 tot 27 oktober kunt u genieten van de crème de la crème van de Clash of Clans World Championship die strijden voor de titel op ESL One Hamburg 2019 in de BARCLAYCARD ARENA Hamburg!

Gedurende deze drie dagen zullen de beste zes gekwalificeerde teams van onze Clash of Clans World Championship, evenals twee teams die door de gemeenschap zijn gekozen, strijden om de troon in dit ongelooflijk zware knock-out toernooi om de allereerste wereldkampioen te bepalen! De fans die de gebeurtenis bijwonen, zullen ook de kans krijgen om 70 influencers van Clash of Clans evenals meer bekende communityleden te ontmoeten.

Geniet samen met ons van degenen die na meer dan een half jaar competitie strijdem om de titel en drie dagen vol Clash of Clans e-sports en meer!

Komende wedstrijden

Date Time Name
{{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"EEE, MMM dd"}} {{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"HH:mm"}} {{contestant.name.short | removepart:'Clash of Clans 5on5'}}
Date Time Name
{{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"EEE, MMM dd"}} {{contestant.timeline.inProgress.begin | date:"HH:mm"}} {{contestant.name.short | removepart:'Clash of Clans 5on5 '}}

VIDEOS

GEKWALIFICEERDE VAN VORIGE MAAND

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

{{ player.title }}

LAST MONTH VODS

CONTACT US:

nl_NLDutch
en_USEnglish zh_CNChinese (China) zh_HKChinese (Hong Kong) jaJapanese ko_KRKorean thThai id_IDIndonesian ms_MYMalay arArabic fa_IRPersian de_DEGerman es_ESSpanish pt_BRPortuguese it_ITItalian ru_RURussian tr_TRTurkish fiFinnish fr_FRFrench nl_NLDutch
X