Ontmoet de teams in het Dutch Championship Counter-Strike:GO

Ontmoet de teams in het Dutch Championship Counter-Strike:GO

De kwalificaties voor het ESL Dutch Championship Counter-Strike: Global Offensive is achter de rug. Na een intense twee weken vol met games zijn de gekwalificeerde teams bekend.

Op 28 september gaat het ESL Dutch Championship Counter-Strike: Global Offensive van start, dit jaar is de Nederlandse competitie afgesplitst van de Belgische waardoor er een aantal bekende namen zullen ontbreken in de lijst. Er is slechts een team dat we nog kennen van vorig seizoen, verliezend finalist mCon esports is namelijk weer van de partij.

De nieuwe teams zijn: Profiteurs, abc123, REXO Gaming, sh4ky aim, VAE Victis, REXO Academy en да конечно wat iets betekent als “Ja, natuurlijk!”. Dat laatste team verandert zijn naam echter na kwalificatie. Het valt meteen op dat REXO met twee teams aanwezig is in de ESL Dutch Championship CS:GO, het hoofdteam en een trainingsteam.

Verder gaan we in de komende weken kennis maken met alle deelnemers en meer te weten komen over hun doelstellingen, visie en kwaliteiten.