Komend weekend halve finales LoL en CS:GO in Haarlem

Komend weekend halve finales LoL en CS:GO in Haarlem

De halve finales van het ESL Dutch Winter Championship League of Legends, Rainbow 6: Siege en Counter-Strike: Global Offensive wordt komend weekend gespeeld in onze studio in Haarlem.

Na zeven speelrondes is de top van de Nederlandse esportscene bekend, de top vier voor League of Legends, Rainbow 6 en Counter-Strike gaat komend weekend bepalen wie er naar Bright Day mag afreizen om de finale te spelen. In de Expo van Haarlemmermeer wordt op 24 en 25 november voor een live-publiek gestreden voor een deel van de prijzenpot van dertien duizend euro.

De halve finale en finale van het Rainbow 6-toernooi wordt op Bright Day zelf gespeeld. Voor CSGO doen de Profiteurs, Vae Victis, mCon esports en REXO Gaming mee. Profiteurs gaat als first seed de halve finale in en zal die positie willen behouden zodat ze doorstromen naar de finale.

Voor de Rainbow 6: Siege-halve finale doen Trust Gaming, Demise, OG Squad en Flash Point Esports R6 mee.

De League of Legendscompetitie was spannend, na Team Echo Zulu, dat oppermachtig bleek, mogen ToxicFalcons, Team Arcade en Team Legion naar Haarlem afreizen om in de studio te bepalen wie de finale ingaat. De semi’s zijn te volgen via het Twitchkanaal van ESL Benelux.