Profiteurs wordt opgepikt door Avenue esports

Profiteurs wordt opgepikt door Avenue esports

Het Counter-Strike: Global Offensive-team Profiteurs is actief op het ESL Dutch Championship en gaat voortaan verder als Avenue esports.

Manager van het team, Olivier Olligschlaeger, geeft meer uitleg in een statement: “Wij besloten intern om ons als Avenue meer op de Europese scene te richten, ookal waren we niet meer actief in de Benelux. Er bleef echter heimwee naar de competitie maar we konden niet de juiste kandidaten vinden om een terugkeer te maken.”

Dat was voordat de Profiteurs domineerden in de reguliere competitie, met slechts één verliespartij staat het team eerste met nog één speeldag voor de boeg. De top vier wordt volledig gemaakt door mCon esports, Vae Victis en REXO Gaming.

“Toen Patrick en Ewald ons contacteerden zijn wij gaan overleggen en evalueren. Daaruit hebben wij besloten dat deze jongens alles hebben wat nodig is om een stabiel team neer te zetten. Wij zijn verheugd om dit team te verwelkomen onder Avenue-esports”, besluit Olligschlaeger.