MERCEDES-BENZ EN ESL BENELUX GAAN SAMENWERKING AAN

MERCEDES-BENZ EN ESL BENELUX GAAN SAMENWERKING AAN

Mercedez-Benz en ESL Benelux slaan de handen in elkaar voor het ESL National Championship.

ESL Benelux gaat samenwerken met Mercedes-Benz. Het automerk breidt daarmee zijn betrokkenheid in esports verder uit.

Mercedes-Benz was internationaal al betrokken bij ESL, maar gaat met Bright Day voor het eerst op Nederlandse bodem samenwerken met esports. Tijdens Bright Day worden de finales van de ESL National Championship gespeeld. Daarnaast zal de MVP van dit weekend een gloednieuwe Mercedes-Benz A-Klasse voor een week meekrijgen! Extra motivatie om te vlammen dus…

De finales zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van ESL Benelux. Komende zaterdag zijn daar de finales van de CS:GO- en Rainbow Six: Siege-competities te zien en op zondag de finales van de Ziggo eBattle en League of Legends.