Bewijs jezelf in de League of Legends ESL National Championships

Bewijs jezelf in de League of Legends ESL National Championships

Ben jij er klaar voor om de volgende stap in jouw esportscarrière te zetten? Verzamel je team en toon jouw skills voor de lokale community.

We zijn trots om aan te kondigen dat League of Legends dit jaar in Europa onderdeel zal blijven van de ESL National Championships. Opkomende spelers en teams hebben hiermee een platform om zichzelf te ontwikkelen op een lokaal niveau binnen een bewezen competitiestructuur, terwijl fans een kans krijgen om de 'rising stars' van hun land te ontdekken en volgen.

Spelers en fans in Nederland, België, Tsjechië & Slowakije, Frankrijk, Italië, Polen en Zuidoost Europa kunnen vooruitkijken naar indrukwekkende speeldagen en finales waar hun eigen lokale community de ster van de show is. Landelijke teams, gevuld met veelbelovende challengers, zullen het op Summoner's Rift tegen elkaar opnemen, terwijl lokale casters elke stap op deze reis becommentariëren.

"We willen een ideale omgeving bieden aan spelers en teams om zich vast te bijten in esports," zegt Head of ESL National Championships Ana Oliveras. "We hebben ons al bewezen in het competitieve gamen op alle niveaus, dat garandeert dat we bij kunnen dragen aan de ontwikkeling. Bovendien bieden we nieuwe manieren van exposure aan. Jaar in jaar uit hebben ESL National Championships bewezen een opstapje te zijn voor sommige van de beste spelers en teams ter wereld. League of Legends is een belangrijk onderdeel van deze legacy, en we willen nieuwe hoofdstukken aan dit verhaal blijven toevoegen."

De volgende ESL National Championships zullen League of Legends competities aanbieden in 2019. Bezoek de website voor meer informatie over schema's, deelnemende teams, uitzendingen en LAN toernooien:

België - Proximus Championship
Tsjechië & Slowakije - Mistrovstvi Česka A Slovenska
Frankrijk - Championnat National
Italië - Vodafone Championship
Polen - Mistrzostwa Polski
Zuidoost Europa - SEC Championship
Zwitserland -ESL Swisscom Hero league
Duitsland - ESL Meisterschaft

Vergeet niet om ESL te volgen op Twitter en Facebook!