ESL LEAGUE OF LEGENDS EUROCUP 2019

ESL LEAGUE OF LEGENDS EUROCUP 2019

We brengen de beste opkomende talenten van Europa bij elkaar om in een middeleeuwse kerk te spelen tijdens de ESL LoL EuroCup op Lucca Comics & Games 2019 festival op 30-31 oktober!

De competitie bestaat uit twee fases: een Online Playoff en de Live Final.

Online Playoff (September 2-6)
- De ESL National Championship winnaars van de volgende acht landen/regio’s worden uitgenodigd: Polen, Zuidoost Europa, Nederland, België, Tsjechië en Slowakije, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.
Defusekids zal de Nederlandse eer verdedigen.
In België zullen er kwalificaties komen die op een nader moment worden aangekondigd.

- Teams worden gesplitst in twee groepen van vier en spelen elkaar in een GSL Bo3 formaat.
- De winnaars van elke groep, plus de winnaar van een decider match tussen de nummers twee, zullen zich plaatsen voor de Live Final in Lucca, Italië. 

Live Final (Oktober 30-31)
- Italië, als gastland, heeft een directe uitnodiging naar de Live Final, waarbij de andere teams via de Online Playoff komen.
- Het toernooi bestaat uit een single-elimination bracket die over twee dagen gespeeld wordt, met een Bo3 halve finale en een Bo5 Grand Final. 
- De Esports Cathedral in Lucca, Italië, een echte middeleeuwse kerk, geeft een uniek decor voor de actie als onderdeel van de Italian Esports Open at Lucca Comics & Games, de grootste comics, games en video games festival in Europa met 500.000+ bezoekers in 2018.
- Teams krijgen volledige reis en verblijfplaatsen naar Lucca, Italië. 

Voor meer informatie, volg onze League of Legends accounts op Twitter en Facebook!