Sector One Black en Defusekids kampioenen van ESL Benelux Championship

Sector One Black en Defusekids kampioenen van ESL Benelux Championship

Na een zinderende eindstrijd, die live was te volgen via het Twitch-kanaal van ESL Benelux, kroonde Sector One Black zich verrassend tot kampioen van de Benelux bij League of Legends. Defusekids kwam als sterkste uit de strijd bij de Counter-Strike: Global Offensive-league. Tijdens de finales van het ESL Benelux Championship stond een prijzenpot van €13.000,- op het spel en waren duizenden kijkers getuige van het spektakel.

ESL Benelux Championship
De finales van League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive competities werden afgelopen weekend gespeeld in de vernieuwde studio van ESL Benelux in Haarlem. Hierbij werd gefocust op een hoogwaardige livestream-productie en een compleet verzorgde dag voor spelers en staff.

 

Defusekids wint alles binnen de Benelux wat er te winnen valt
De prestaties van Defusekids zijn niet onopgemerkt gebleven. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zagen velen het wel aankomen. Defusekids speelt erg sterk als team en zijn nu titelhouder van Kayzr, MijnDomein Masters en de ESL Benelux Championship. Favoriet zijn is leuk, maar dan moet het wel waargemaakt worden. Dit gebeurde gelukkig wel tijdens de ESL Benelux Championship finales. In de halve finale wisten ze Spawn Esports overtuigend te verslaan en in de finale waren ze te sterk voor mCon met 2-0.

Gido Brouwer, teamcaptain van Defusekids, spreekt over loon na werken na het winnen van het kampioenschap. “Het was een lang seizoen, maar we zijn kampioen geworden, we zijn hier heel trots op!”