Rainbow 6: Siege BeNeLux League begint aan seizoen drie

Rainbow 6: Siege BeNeLux League begint aan seizoen drie

De kwalificaties voor de BeNeLux League gaan op 27 maart van start, de Rainbow 6: Siege-competitie begint op 24 april.

De BeNeLux League Rainbow 6: Siege brengt de beste teams uit België, Nederland en Luxemburg bij elkaar in een competitie met een prijzenpot van zo'n 11500 euro. De vier beste teams van vorig seizoen nemen gegarandeerd deel, dat betekent dat er nog vier plekken over zijn voor teams uit de kwalificatiewedstrijden. Hier schrijf jij je in voor de Qualifiers.

Afgelopen seizoen wist Team Demise het in de grote finale te winnen van de regerend kampioen, Trust Gaming. Op het live-podium van Bright Day delfden Snuf en zijn teamgenoten het onderspit in een bets of five-format. Dat zal het team ongetwijfeld willen omdraaien in dit nieuwe seizoen, al mist het Jari 'Snuf' van den Berg én coach Michiel 'oVie' van Dartel dit seizoen wel.

Flash Point is het tweede team dat op uitnodiging meedoet aan seizoen drie, het roster eindigde op een derde plaats na seizoen twee en zal ongetwijfeld stappen willen maken. Regerend kampioen Demise zal weer willen stunten door de titel te prolongeren, het is nog onduidelijk of hetzelfde roster aan de start zal verschijnen op 24 april.

Ten slotte is het Conquer Gaming, het oude Flash Point-roster, dat op uitnodiging start aan het derde BeNeLux League-seizoen. Steeds eindigen Dark, Tiger en teamgenoten het in de top van de competitie, maar nu zal de honger voor een titel groter zijn dan ooit.

Er zijn nog vier tickets over voor teams die zich via de Qualifiers willen plaatsen in de competitie. Op 27 maart gaat de kwalificatie van start met een tweede ronde op 3 april, de playoffs zijn op 10 april.