ESL Dutch Championship Counter-Strike alle deelnemers bekend

ESL Dutch Championship Counter-Strike alle deelnemers bekend

Bekende namen en nieuwe uitdagers

De deelnemers van het ESL Dutch Championship Counter-Strike: Global Offensive zijn bekend, vier teams hebben zich via een kwalificatieperiode geplaatst voor de groepsfase. De overige teams waren de top vier van het vorige seizoen.

Volgende week gaat het ESL Dutch Championship Counter-Strike: Global Offensive van start, elke dinsdag nemen de deelnemers het in de groepsfase tegen elkaar op voor een plek in de halve finale. De top vier van het vorige seizoen heeft zich automatisch geplaatst voor deze Summer Championship, de overige deelnemers speelden Qualifiers en Relegations.

Asterion (het voormalige Avenue Esports), Vae Victis, mCon esports en JoinTheForce (dat de sport van REXO Gaming overnam) plaatsten zich dankzij de top vier-klassering van het Winter Championship 2018 direct voor de competitie. Defusekids, Kapsalon, Strijders & Thijs en het nieuwe REXO Gaming hebben zich door de kwalificaties heen geknokt en verschijnen komende week ook aan de start van het Summer Championship om zich te bewijzen als topteam uit Nederland.

De top vier na het reguliere seizoen mag deelnemen aan de halve finales op een live locatie, waarna de finale wordt gespeeld tussen de winnaars. De prijzenpot bedraagt 6,500 euro. Bekijk de ESL Play-website voor alle informatie over de competitie.